Annemie Bergen

Loopbaancoach

Afspraken

Introductie

Mijn naam is Annemie Bergen. Ik woon in Tremelo en combineer HR Consultancy met het individueel coachen van mensen. Als Loopbaanbegeleider help ik mensen die te maken hebben met allerhande moeilijkheden op vlak van werk, werkomgeving, thuiswerk, het vinden van een goede balans tussen werk en privé, stress, werkhervatting na ziekte of burn-out, arbeidsmarktverkenning, het zoeken naar een nieuwe job, solliciteren…

Ik organiseer steeds een begeleiding op maat waarbij waarden als respect, eerlijkheid en behulpzaamheid centraal staan. Samen met mijn klanten ga ik op pad en ontdekken we: 

  • Wie je bent 
  • Wat je wilt 
  • Wat je kunt
  • Wat jouw concrete toekomstmogelijkheden zijn

Consultaties (op afspraak)

Raadpleging wekelijks op donderdag tussen 9u en 13u. Afspraken kunnen gemaakt worden rechtstreeks bij Annemie, telefonisch op 0478/36.62.91, per mail via annemie@opentopcoaching.be of via de website www.opentopcoaching.be.

Belangrijke informatie: Wanneer je meer dan 7 jaar werkervaring hebt kost een individueel traject loopbaancoaching van 7 uur jou slechts 90 euro in totaal. De rest wordt gesponsord door de Vlaamse Overheid. Bovendien zorgen sommige mutualiteiten, vakbonden en werkgeversorganisaties voor een extra terugbetaling.